Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat: Boqueria180

  • La taula de Nadal
    21 Des

    La taula de Nadal

    Escudella amb pasta grossa, carn d’olla, menuts de pollastre en salsa i gall o una altra au farcida eren els plats típics del Nadal barceloní, que s’acabava amb neules i torrons per postres.
  • La taula de Tots Sants
    26 Oct

    La taula de Tots Sants

    Panellets, castanyes i magranes eren les menges típiques dels dies 1 i 2 de novembre, unes festes dedicades a tots els sants que no tenien el seu dia al calendari litúrgic i a les animetes del Purgatori.
  • La taula de Sant Joan
    23 Jun

    La taula de Sant Joan

    Si per Sant Josep els barcelonins omplien la panxa de crema i mató, per Sant Joan ho feien de coca i xocolata.
  • La taula de Sant Josep
    09 Mar

    La taula de Sant Josep

    El 19 de març del 1840 es va posar la primera pedra del mercat en un acte oficial, però, què van fer els barcelonins després d’anar a badar a la cerimònia institucional?
  • Quan la gastronomía es mestra
    24 Feb

    Quan la gastronomía es mestra

    Els dos primers mesos d’activitats del 180 aniversari de la Boqueria han ofert la possibilitat de viure moments molt diversos.
  • La taula de Carnaval
    10 Feb

    La taula de Carnaval

    Què menjaven els barcelonins el 1840? En 180 anys, la dieta i la cuina de la ciutat ha canviat força, sobretot a les últimes dècades del segle XX.
  • 180 anys alimentant Barcelona
    16 Gen

    180 anys alimentant Barcelona

    El 19 de març del 1840 es va posar la primera pedra del mercat de la Boqueria, present a Barcelona des del segle XIII. 180 anys més tard, el mercat continua oferint servei a Barcelona i els seus ciutadans i ara també vol celebrar amb ells aquest aniversari.