Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informacióAcceptar
Escudella amb pasta grossa, carn d’olla, menuts de pollastre en salsa i gall o una altra au farcida eren els plats típics del Nadal barceloní, que s’acabava amb neules i torrons per postres.
Panellets, castanyes i magranes eren les menges típiques dels dies 1 i 2 de novembre, unes festes dedicades a tots els sants que no tenien el seu dia al calendari litúrgic i a les animetes del Purgatori.
El 19 de març del 1840 es va posar la primera pedra del mercat en un acte oficial, però, què van fer els barcelonins després d’anar a badar a la cerimònia institucional?
El 19 de març del 1840 es va posar la primera pedra del mercat de la Boqueria, present a Barcelona des del segle XIII. 180 anys més tard, el mercat continua oferint servei a Barcelona i els seus ciutadans i ara també vol celebrar amb ells aquest aniversari.