Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

  • Llobarro
    31 Des

    Llobarro

    Comencem l’any menjant peix? El llobarro és una bona opció, molt versàtil i s’adapta a tots els pressupostos.
  • Xampany
    30 Des

    Xampany

    Voleu encetar l’any amb xampany francès? A La Carte des Vins us poden orientar perquè escolliu el que millor s’adapti al vostre pressupost.
  • Pularda
    29 Des

    Pularda

    Les festes nadalenques són bona època per menjar pularda o altres aus criades a l’aire lliure.
  • Brie de taronja amb Grand Marnier
    28 Des

    Brie de taronja amb Grand Marnier

    Formatges francesos per començar l’any: brie de taronja amb Grand Marnier o amb tòfona, Saint Marcellin i rocafort amb pera confitada, vi blanc i mel.
  • Bombons de micuit
    27 Des

    Bombons de micuit

    Per al sopar de la nit de Cap d’Any, bombons de micuit i ametlla caramelitzada, talls de micuit i confit d’ànec.

  • Patés de Nadal
    24 Des

    Patés de Nadal

    Igual que sense els torrons, el Nadal no seria el mateix sense els patés.
  • Botifarra de Nadal
    23 Des

    Botifarra de Nadal

    Voleu una sorpresa a la taula de les festes? Botifarra amb gust de farcit de gall dindi.
  • Capipota de Nadal
    22 Des

    Capipota de Nadal

    Aquest any el capipota ha substituït els tradicionals canelons i ho ha fet en versió doble: a la catalana i mar i muntanya.
  • Fruites de massapà i ametlles farcides
    21 Des

    Fruites de massapà i ametlles farcides

    Dues propostes que, juntament amb els massapans i les pastetes de coco de les monges, només trobareu per Nadal.
  • Premiat el restaurador dels vitralls del portal de la Boqueria
    20 Des

    Premiat el restaurador dels vitralls del portal de la Boqueria

    Pepe Cubillo, responsable de la restauració dels vitralls del portal d’accès a la Boqueria des de la Rambla, ha estat reconegut amb el premi Restaura 2017.